SH-Teksor Oy

Företaget SH-Teksor Oy bildades genom en fusion 1.1.2018 när SH-Trade Oy och Teksor Oy slogs samman. Vi är ett finländskt företag som tillverkar och säljer syrafasta gängade rördelar. Vi bearbetar och svarvar syrafast stål och andra krävande material även som underleverantör. Vårt företag finns i Tusby nära Helsingfors i Finland och vi är ett dotterbolag till svenska Nords International AB.

Vi svarvar syrafasta rördelar från rör eller stång. Vårt produktionsprogram omfattar ett brett sortiment av standardiserade rördelar samt underleverantörsdelar och specialgängade delar tillverkade enligt kundens ritningar. Vi tillverkar och levererar även olika flänsar och svetskragar.

Målet med vår verksamhet är alltid en nöjd kund. Vi utvecklar all vår verksamhet i samarbete med vårt moderbolag och våra produkter och tjänster håller en hög skandinavisk kvalitetsnivå. Vi är den ledande leverantören av gängade rördelar i Finland och vi säljer våra produkter via våra representanter också i större utsträckning till Skandinavien och Centraleuropa. Vi har en flexibel och effektiv produktion och ett omfattande lager av standardkomponenter, vilket garanterar våra kunder snabba och exakta leveranser.

Läs mer om våra produkter på menyn på hemsidan. Vi har en gedigen yrkesskicklighet som skapats under årtionden och en kompetent försäljningspersonal. Tillsammans med er kartlägger vi gärna lämpliga lösningar för era behov.