Hyvä yhteystyökumppanimme,

SH-Teksor Oy:n hallitus on nimittänyt Tero Pajusen toimitusjohtajaksi 27.3.2023 alkaen. Vuodesta 2010 tehtävässä ollut Harri Kaasinen jää eläkkeelle kesäkuussa 2023.

Tero Pajunen on toiminut aiemmin toimitusjohtajana Konecranesin tytäryhtiössä, jonka toimialana on nostolaitteiden kunnossapito. Lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana Onnisen teknisen tukkukaupan, Cargotecin raskaiden nostolaitteiden ja Kuusakosken metallienkierrätyksen tytäryhtiöissä.

Tuusulassa sijaitseva SH-Teksor Oy on johtava haponkestävien kierreosien valmistaja. Olemme myös kasvava asiakkaidemme suunnittelun mukaan räätälöityjen tuotteiden toimittaja. Suomen markkinoiden palvelun lisäksi meillä on pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia jakelijoiden kanssa Euroopassa.

Olemme avoin ja luotettava kumppani, joka keskittyy jatkuvaan kehitykseen tullaksemme CNC-koneistettujen ruostumattomien komponenttien ykköstoimittajaksi.

Olemme kiitollisia tähänastisesta yhteistyöstä Harrin johdolla ja odotamme innolla palvelumme ja suorituskykymme tulevaa kehittymistä yhdessä Teron ja tiimin kanssa.

Toivotamme kaikki yhteistyökumppanimme tervetulleiksi tapaamaan ja tervehtimään Teroa, Harria ja tiimiä SH-Teksor Oy:n tiloihin Tuusulaan 20. kesäkuuta, jolloin meillä on tehtaalla avoimien ovien päivä!

nimitysuutinen
Harri Kaasinen ja Tero Pajunen, SH-Teksorin edellinen ja uusi toimitusjohtaja.

Yhteistyöterveisin,

Simon Hedberg, hallituksen puheenjohtaja

Tero Pajunen, toimitusjohtaja       

Harri Kaasinen, prokuristi