Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.-28.9.2023. Alihankinta on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma ja Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. Messut ovat myös SH-Teksorille vuosittainen merkkitapahtuma ja mahdollisuus tavata runsas määrä yhteistyökumppaneitamme. 

Maailman murroksessa myös alat kehittyvät vauhdilla ja uusia tapoja luoda alihankintaa sekä teollisuutta rakennetaan yhteisvoimin. 35-vuotis juhlavuottaan viettävä Alihankinta on tänä vuonna Globally Local; paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön. Toimitusvarmuus, tuotannon sijoittuminen globaalisti, paikallinen osaaminen ja tuotanto sekä maailmanlaajuiset yhteydet nousevat teemoina esille. Lisäksi teknologian rooli suhteessa tekijöihinsä ja sen muovaama teollisuus on tapahtuman keskiössä. Globally Local -teemaa lähestytään kolmesta näkökulmasta: World Domesticated, Unifying Industry sekä Technically Humane. 

Messuilla esille nostettu paikallisen osaamisen arvostaminen ja kansainvälisen tuotannon palautuminen Suomeen on havaittu myös SH-Teksorilla. SH-Teksor jatkaa panostamista laatuun ja vastuullisuuteen. SH-Teksorin vastuullisuusohjelman keskiössä ovat kaikki kolme kulmakiveä: sosiaalinen, ekonominen ja ympäristöaspekti. Materiaalit ja tuotteet tulevat vastuullisilta toimittajilta ja ovat jäljitettävissä.  

Automaatio ja robotiikka teollisuudessa lisääntyy entisestään. SH-Teksorilla on otettu käyttöön automaattinen 3D-mittalaite, joka mahdollistaa robottisolun miehittämättömän ajon kolmessa vuorossa. Tällä hetkellä Tuusulassa on käytössä kaksi robottisolua. Lisää konehankintoja on suunnitteilla vuodelle 2024. 

SH-Teksor hakee messuilta kasvua ja uusia alihankinta-asiakkaita. Pystymme toimittamaan isojakin sarjoja vaativista materiaaleista lyhyellä toimitusajalla. 

Tervetuloa messuosastollemme A718 kuulemaan lisää alihankintamahdollisuuksistamme! 

Alihankinta-messut 2023
Alihankinta-messut 2023